Overal ter wereld het beste van de NPO

Amsterdam, Netherlands

Overal ter wereld het beste van de NPO

BVN is wereldwijd beschikbaar via de app en de livestream op de website en in een groot deel van de wereld via satelliet. In het Caribisch gebied, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in meer regio’s zit BVN ook op de kabel.

De BVN

BVN staat voor het ‘Beste van NPO’ en is de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen buiten Nederland. Elke dag bieden we een selectie uit het actuele televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep: nieuws en achtergronden, Nederlandstalig drama, evenementen, educatie en informatie, human interest, sport, amusement en kinderprogrammering. Wereldwijd beschikbaar via onze app en de livestream op de website en in een belangrijk deel van de wereld via satelliet.

Programma’s

Zie alles

BVN brengt het beste van de Nederlandse Publieke Omroep tot in de verste uithoeken van de wereld!

Online

Download de BVN-app en kijk gratis, zonder inlog of abonnement, op je smartphone of tablet.

Kijk je liever op een groter scherm? Stream de BVN-app naar je televisiescherm via Chromecast en Airplay. Met de app kun je live naar BVN kijken en veel programma’s terugkijken. Je kan onze app downloaden in de App Store of op Google Play.


Je kan ook via onze livestream op de website naar BVN kijken.

Heb je het begin van een programma gemist? Kijk dan live terug vanaf het begin. En ook de programma’s daarvóór kan je terugkijken. Want de livestream kan je tot 6 uur terugspoelen!