Overal ter wereld Nederlandse televisie kijken 

BVN is wereldwijd beschikbaar via de app en de livestream op de website en in een groot deel van de wereld via satelliet. In het Caribisch gebied, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in meer regio’s zit BVN ook op de kabel.

Online
Download de BVN-app en kijk gratis, zonder inlog of abonnement, op je smartphone of tablet.


Kijk je liever op een groter scherm? Stream de BVN-app naar je televisiescherm via Chromecast en Airplay. Met de app kun je live naar BVN kijken en veel programma’s terugkijken. Je kan onze app downloaden in de App Store of op Google Play.

Je kan ook via onze livestream op de website naar BVN kijken.

Heb je het begin van een programma gemist? Kijk dan live terug vanaf het begin. En ook de programma’s daarvóór kan je terugkijken. Want de livestream kan je tot 6 uur terugspoelen!

Satelliet
Of kijk BVN via satelliet, beschikbaar in een groot deel van de wereld. De uitzendingen van BVN zijn ongecodeerd te ontvangen.
Kies hieronder een regio en check de mogelijkheden om BVN via satelliet te ontvangen:

Apparatuuradvies
Om BVN te kunnen kijken via de satelliet heb je een satellietontvangstset nodig. Deze bestaat uit een digitale ontvanger en een schotelantenne. De schotel wordt buiten opgesteld en gericht op de satelliet. Binnen staat de ontvanger, ook wel decoder of set top box genoemd. Satellietontvangstapparatuur is overal verkrijgbaar bij gespecialiseerde bedrijven. De uitzendingen van BVN zijn ongecodeerd te ontvangen. Hiervoor heb je voldoende aan een gangbare free-to-air (FTA) DVB-receiver in combinatie met een goede kwaliteit schotelantenne. De grootte van de schotelantenne is afhankelijk van de locatie waar je BVN wil ontvangen. De juiste schotelmaat is van groot belang voor een goede, ongestoorde ontvangst.

Kijk hier voor storingen en onderhoud van satellietnetwerk.